fredag 14 maj 2010

Världens bästa telefonnummer

Nej, inte mitt. Men 020-55 70 00. Det går till Nix Adresserat och DÅ KAN DU SPÄRRA ADRESSERAD REKLAM!!! Du ringer numret, knappar in ditt personnummer, skriver under blankett du får hemskickad och skickar in.

Sen slipper du fula färgglada brev från pastor Sjöberg som vill att du ska köpa töntiga Postkodlotter. Vad är förresten en "postkod"? Här i Sverige säger vi postnummer. Basta.

1 kommentar:

Anonym sa...

Studsmattan är ett annat bra sätt att locka ut hålögda dator/spel/tv-ungdomar. Vi har några fina klätterträd också, som mannen vill hugga ner. Ludde är förtvivlad för då åker hans klätterträd och jag är förtvivlad för att jag älskar blomningen av äppel och körsbär. Men det blir nog bra. Sjuk sjuk allergireaktion i helgen. Nyser som en galning. Känner mig lätt svullen i hela fejjan. Näsan rinner konstant. Men nice ute är det. 25:e åker vi. Och det är bäst att temperaturen skärper till sig på Mallis då. Det ska vara minst som det var igår. Allt under gårdagens temperatur som uppnåddes på våra breddgrader är förkastligt. Vi har fortfarande ingen katthjälp. 2200 kr/v tar en tjej för att komma hit och mata och tömma låda. Sjukt mycket pengar. Igår tog dem en igelkott. Blev lite ledsen för igelkottar är ju så söta. Men katterna var ganska kaxiga efter det. Kram/S