onsdag 15 september 2010

Misstänker att jag inte får sova inatt

Och det beror inte på att ska ägna mig åt några avancerade sänglekar, utan att katten varit inne hela dagen idag. Det regnade ju imorse gubevars. Jag kom hem vid halv tio ikväll (zumba och mat efter jobbet, han brukar inte vara ensam så länge) och möts av en skogstokig katt. Han jamar, jagar, välter, hoppar, kurrar, dunsar, springer, hoppar igen. Men gör inga tecken till att vilja gå ut - han vill L.E.K.A. Så nu har vi lekt med pinnen (Sune). Viftat med lasern (jag). Apporterat pinnen (Sune). Lekt med lasern igen (jag). Sprungit upp och ner för trapporna X antal gånger (båda). Vält ner det mesta från de flesta borden (Sune).

Så nu är i alla fall jag trött. Men jag tror inte att Sune är det. Det låter inte så. Det blir en spännande natt, jag har ju inte hjärta att stänga dörren till sovrummet. När vi är ensamma brukar vi ligga sked halva natten, men inatt blir det nog mest plocka ur hela diskmaskinen skulle jag tro.

Helst skulle jag vilja gå och lägga mig nu, men tvättmaskinen är inte klar ännu och däri ligger mina f.d. vita Converse och får sig ett välbehövligt bad och dem vill jag ta ur först. Imorgon är det en viktig dag för mig, det kan vara så att jag måste välja riktning i mitt liv. (Nä, det är inte så drastiskt som det låter, jag vill bara låta lite mystisk...). Hursomhelst så blir det en spännande dag för Vemsomhelst.

God natt!

1 kommentar:

Kakaobönan sa...

Finns det en chans att jag kan släppa tummen snart alltså??
Lycka till i alla fall!
Kram