lördag 7 augusti 2010

Vemod och glädje

Idag ska jag lämna barnen (ja de är sexton och tretton, men ändå BARNEN) hos sin pappa. Det är vemod. Idag börjar en två veckor lång semester med sambo. Det är glädje.

Vi har inga som helst planer. Blir det fint väder åker vi ut på sjön, annars kanske vi tar en sistaminuten nånstans. Eller så hoppar vi in i bilen och leker resandefolk. Who knows?

2 kommentarer:

Maria. sa...

Hej Hej Veronica!
Ja, det är nog du som är Ösmo. :) Nu har jag lagt dig till min stalking lista. ;) Jag kommer nog hellre följa dig här än på amelia, känns mer "du" på något vis. Även om jag kikar in på amelia också såklart ibland. Känner mig just nu ganska så anti amelia, det är väl mest därför.
Jag vet att du stör dig på musiken hos mig, men du får överleva ett tag till. ;) Jag har nämligen ingen musikspelare hemma så jag tyckte det var smart att lägga den musik jag gillar här på bloggen och kunna lyssna utan att behöva hämta från youtube som jag gjort annars. Men det är kanske mest nyhetens behag, känner att jag tröttnar ganska fort. :)
Förstår att du kommer sakna grabbarna. Ha nu en fin dag vad ni än hittar på så ses vi!
Kramar, Maria.

Pinglan sa...

Ta vara på tiden nu ni har tillsammans och bara gör en massa kul! Gör lite romantiska saker med så han längtar hem.. he he